Sertai Peraduan di Malaysia

Facebook
RSS

Peraduan Serlahkan Impianmu bersama Ribena

-
Marzuki Mohd


Sertai Peraduan Serlahkan Impianmu Bersama Ribena dan anda berpeluang untuk menang hadiah2 menarik yang bernilai RM150,000*. 

Hadiah utama sebuah Proton Exora 1.6 Standard MT bernilai RM60,477.5 mungkin menjadi milik anda, disamping 6 (enam) Hadiah Pertama berupa Baucar Barang Kemas Habib Jewels bernilai RM5,000 setiap satu dan 40 (empat puluh) Hadiah Kedua berupa Baucar Membeli Belah bernilai RM1,000..

Cepat kunjungi pasar raya berhampiran anda dan dapatkan borang penyertaan. Anda juga boleh layari http://www.ribena-serlahkan.com.my/ untuk maklumat lanjut. Peraduan akan berakhir pada 31 mei 2015.

2 Responses so far.

  1. isteri saya kerap menyediakan minuman ribena untuk keluarga @tetamu yg bertandang ke rumah....untuk menhargai pelanggannya..isteri saya telah menyertai peraduan serlahkan impianmu bersama ribena...manatau ada rezeki...jom kawan2 sertai peraduan ini...

  2. isteri saya kerap menyediakan minuman ribena untuk keluarga @tetamu yg bertandang ke rumah....untuk menhargai pelanggannya..isteri saya telah menyertai peraduan serlahkan impianmu bersama ribena...manatau ada rezeki...jom kawan2 sertai peraduan ini...

Leave a Reply