Sertai Peraduan di Malaysia

Facebook
RSS

Permainan Celcom Game Hero Menang hadiah berjumlah RM1,000,000

-
Marzuki Mohd


Jom sertai pertandingan "Mobile Game" terbesar di Malaysia..hadiah bernilai sehingga RM1,000,000 ditawarkan untuk para pemenang.Johan akan membawa pulang hadiah wang tunai bernilai RM 250,000 manakala naib johan dan tempat ketiga akan membawa pulang RM 150,000 dan RM 100,000. Menariknya Celcom turut memberikan hadiah sehingga pemenang ke-100 dengan wang tunai berjumlah RM 1,000

Daftar di gamehero.my Sekarang dan muat turun Sky Invasion 3D (iOS) dan Sky Invasion 3D (Android). Cepat! muat turun aplikasi game hero sekarang dan jadilah juara untuk merebut hadiah-hadiah berikut;

Ranking  Cash (RM)

 Rank 1 : 250,000
 Rank 2 : 150,000
 Rank 3 : 100,000
 Rank 4 : 70,000
 Rank 5 : 50,000
 Rank 6 : 40,000
 Rank 7 : 30,000
 Rank 8 : 20,000
 Rank 9 : 15,000
 Rank 10 : 10,000
 Rank 11   -   Rank 15 : 6,000
 Rank 16   -   Rank 20 : 5,000
 Rank 21   -   Rank 50 : 2,000
 Rank 51   -   Rank 100 : 1,000


Pemenang akan dikira berdasarkan markah tertinggi yang diperoleh apabila bermain permainan ini. Pemain perlulah menjadi pengguna talian Celcom bagi memainkan permainan ini dan Pemain akan diberikan langganan PERCUMA selama sebulan dan seterusnya perlu membayar harga langganan permainan sebanyak RM 3 seminggu. Pertandingan ini akan tamat pada 6 Julai 2017.

10 Responses so far.

  1. Amber says:

    Fuyoo.....game ni hadiah dia lumayan betul ,tapi ada terms and condition x , takut nanti ada restriction ke

  2. Adam Dan says:

    I pun nak tahu sikit , tapi i perasan game in se7en gear sebab members i tengah main , agak famous

  3. wow games ni ada bagi hadiah cash yang istimewa..aku pun berminat nak menyertai pertandingan tapi ada t&c tak? huhu rasa xsempat nak main games ni

  4. Deli Alex says:

    I dah layari website game hero , dia ada terma dia klaw nak join game ni , hanya pengguna Celcom dengan xpax je yang boleh menyertai se7en gear ni

  5. @Deli Alex hanya pengguna celcom yang boleh menyertai ke? jadi pengguna telco lain macan mana baru boleh menyertai sebab kawan aku pun menyejak aku main bersama tapi aku bukan pengguna celcom..dah kecewa sebab xdapat menyertai lagipun gemes ni memang menarik untuk memain

  6. Yg subscribe dgn celcom je boleh join tournament ni tapi aku rasa ni kalau subscribe pun berbaloi sbb ada banyak hadiah, ada hadiah duit pastu daily toolkits prizes lagi.

  7. Betul tu sbb aku ada tengok jugak yg tookits prizes tu. Ingat ke ada hadiah wang tunai je. Banyak jugak eh hadiah game hero tournament ni. Lagipun sambil2 main mobile game tu mana tahu menang. Rezeki terpijak org cakap.

  8. Tu kalau menang game tournament tu tapi kalau kalah memang termenung panjang laa dgn duit dah byr masa main mobile game tu lagi. Tapi selalu je org join mobile game tournament mcm game hero ni walaupun selalu kalah je kerjanye. Mcm kepuasan hati laa main game ni dpt challenge org lain drpd main sorg2.

  9. Amber says:

    ok la , I dah tahu game ni dia xde sangat restriction boleh la I nak download game se7en gear ni

  10. Amber says:

    gang I pun ramai juga yang main game ni. I rasa is the time for me nak join member I dah haha

Leave a Reply